Blog

Juni vackra juni

Starten på juni har varit lite skakig och du kan känna av detta på måndag 5 juni. Som du vet så har Venus varit utmanad av Pluto. Och Pluto vill lägga en påminnelse och tanke på viljan att minnas vem du är.

Tisdag 6 juni Vår härliga nationaldag, en dag som formas av demokrati och frihet och allas vår rättighet.

Onsdag 7 juni blir det ett möte mellan Solen som är ditt sanna jag och den mycket vilda Lilith. Venus övervakar och rättar upp din väg och vilken riktning du bör göra.

Helgen kommer bli en helg med självförverkligande och nya sidor hos dig själv kommer du upptäcka. En varning dock denna helg ; gör inga stora planer. Du behöver vårda ditt hjärta och ta fokus på att vila , återhämta och läka. Men också med eftertanke.

Comments Off on Juni vackra juni

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️