Blog

Love – alla hjärtans dag!

Idag är det vår älskade alla hjärtans dag , en dag full med gåvor som nallar och smycken och blommor…

Men alla tycker inte att det är så himla kul med denna rätt så överdrivna dag , de som är ensamma och som saknar nån att dela denna dag med.

När jag jobbade som boendestödjare så var jag väldigt nära mina brukare och med deras ångest och ledsamhet över alla hjärtansdag så bestämde jag mig för att göra mitt bästa för att de inte skulle känna sig ensamma och inte älskade.

Jag tog mig alltid tid att messa eller ringa dom även om jag ej var i tjänst och vissa av mina brukare fick alltid en ros av mig. Den enkla och rätt så lilla gest gjorde att de iallafall klarade av dagen. Och jag vet hur glada de blev , de lyste upp , och deras leende och glädje visade mig att kärlek finns i alla olika former. Det lilla blev stort och fantastiskt…

Det är samma med mina två barn , jag har alltid köpt en nalle med ett lite kort där jag skriver hur mycket jag älskar dom och visar dom att jag även om jag bara är deras mamma så är alla hjärtansdag för mammor och sina barn också. Var det tillfällen då jag inte hade pengar så gjorde jag små egna kort med ritande bilder på hjärtan och nalle björnar. Och än idag så har min vuxna 25 åriga son behållit dessa nallar och kort och han sa att det som betydde mest för honom var de kort jag gjort själv.

Så med små ting kan du ändå göra stordåd…

Men till er alla därute så skall ni veta jag med all min kärlek skickar er positiva energier och ger er alla en tanke och healing och skickar er min välsignelse med lycka och beskydd tillsammans med era änglar och mina änglar.

Jag finns här tillsammans med er och ni skall veta att ni inte är ensamma…ni finns alla i mitt hjärta och tankar…

Kärlek och kramar …

Comments Off on Love – alla hjärtans dag!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️