Blog,  Magi

Våren är över och in kommer maj

All grönska kommer till liv och hela världen öppnar sig inför sommarens portar.

Tänk efter så kommer du känna styrkan och magin i vad komma skall.

Maj är månaden vi börjar fira vissa högtider. Om vi tar oss utanför Sverige och beger oss till Wales där de firar Calan Mai på den första dagen. Denna dag är början på de tre andarnas natt. Den firas för att hedra den osedda världen till hur vår värld skapas och blir.

Många olika kulturer ser denna tid som en viktig del för att kunna få tid för att arbeta med det spirituella.

Inte bara i Wales utan i andra Celtica nationer är maj en månad man kan lära sig balansen i den andra världen och detta pga tron att naturens andar är xtra aktiva.

Dock vill jag betona att andarna också är xtra luriga och kan skapa lite kaos.

De har ett träd som de kallar the Rowan tree som Walsarna anser har beskyddande egenskaper. Bladen och grenarna har ett kraftfullt beskydd.

För häxor och häxkarlar så hade de sina besvärjelser runt detta träd. De gjorde en formation runt detta träd för att få kontakt med andarna.

I nästa inlägg kommer jag berätta om en sådan besvärjelse ❤️

Comments Off on Våren är över och in kommer maj

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️