Blog,  Naturens läkande krafter!,  Spådom

Rowan Protection charm

Eller Rowan Beskydd besvärjelse som det heter på Svenska.

Detta är en mycket gammal besvärjelse från  Celtic folktro.

Denna besvärjelse beskyddar dig själv och ditt hem.

Du behöver två st Rowan grenar i samma längd.

Rött garn.

Och ett vitt ljus.

Lägger grenarna på varann så det bildat ett kors. Det skall bli ett X.

Använd det röda garnet och bind ihopa grenarna så att de hålls kvar i X:et. Lägg garnet mellan grenarna i en cirkel rörelse. Fortsätt binda garnet tills du är nöjd. Knyt en stabil knut.

Tänd ditt ljus och håll korset ovan flamman så nära flamman som möjligt utan att korset tar fyr.

Säg till dig själv detta :

By summer Bloom

And Rowans embrace

Protect all Who dwell

Within this place

Upprepa denna ramsa 3 ggr.

Häng nu upp detta kors och helst ovan en dörröppning.

❤️

Comments Off on Rowan Protection charm

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️