Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Den inre klockan!

Vi är alla på något sätt beroende av klockan , den finns ständigt med och är ett xtra stress påslag , precis som glödlampan så har vi blivit beroende av sekunder , minuter och timmar. Klockan är vår ständiga följeslagare , den är ett verktyg som vi till stor del behöver men ibland kan det var gött att släppa och ge sig hän utan att ständigt kasta ett öga vad klockan är.

Vi har alla en inre klocka , speciellt vi som är mödrar känner av det , vi kan vakna nån sekund innan våra barn vaknar. Detta beror på att vår inre klocka styrs av biologiska funktioner som i sin tur kontrolleras av hormoner , gener , dygnets alla faser mm.

Den inre klockan påverkar vårt humör , vårt begär , aptiten och våra energinivåer.

Ibland är det bra att fokusera på din inre klocka , det handlar inte om lathet utan det handlar om att respektera din inre styrka och förmåga. Du har detta och reflektera över detta så att du finner din egna rytm.

Övning ;

Fundera över följande frågor och skriv ner ;

När har jag som mest energi?

Fundera över om du är morgon eller kvälls människa?

Vilken tid på dygnet är som mest jobbig?

Du kan tom använda blommor som kan hjälpa dig med tiden utan att använda klockan. Tex maskrosor , gulsippor och violer som stänger sin kronblad eller böjer ner sina huvud när solen går ner .

En del blommor ,blommar bara för dagen och är mycket sparsamma med de timmar som behövs för att vara utslagna. Vissa blommor slår ut kl 05.00 och mitt på dagen så sluter den sig.

Andra blommor slår ut enbart i natt ljus varje kväll vid ca 19.00 -20.00 och vid midnatt sluter sig igen.

Övning ;

Var uppmärksam på de blommor du har hemma , när är de utslagna och när har de slutit sig?

Skriv ner tidpunkten…

Detta är en mycket bra mindfulness övning , kanske låter löjligt men det fungerar faktiskt.

Med mycket kärlek önskar jag dig en fin dag…

Comments Off on Den inre klockan!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️