Blog,  Magi,  Naturens läkande krafter!

Vårdagsjämning 21 – 22 mars.

Eller vid namnet Ostara.

Och detta datum innebär att Solens energier startar. Balansen mellan natt och dag är synkad. Harmoni mellan det som är maskulint och det som är feminint.

Nya band skapas , fruktbarheten når kulmen. Som du kanske vet så är det för oss Påskens högtid vi firar.

Ditt altare bör Prydas av en grön duk. Lägg också gula fjädrar på. Men också de symboler du vill se ett skeende i ditt liv.

30 april – 1 maj vår kära Valborgsmässoafton eller Beltane som det också heter.

Nu är vi åter tillbaka på månens energier. Det är ett firande av vår livskraft och en återuppståndelse.

Passionens högtid där vår kära moder jord tar emot en befruktning.

Till ditt altare så lägger du på en röd duk. Dansa runt ditt altare. Tänd ljus för beskydd och rening.

Hedra kvinnligheten. ❤️

Comments Off on Vårdagsjämning 21 – 22 mars.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️