Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Ett liv i överflöd

Hur kan vi skapa det?

Vilken nyckel behövs?

Livet är en bergochdalbana , en värld där motsatser bör mötas till en balans och ett stöd för att ta sig igenom livet.

Vår värld går upp och ner och så kommer det att vara. Ibland fokuserar vi på en sak tex en ny förälskelse och tappar då fokus på våra vänner och familj. Eller så tar arbete upp det mesta av dina energier och fokus och då blir våra barn lidande.

För att nå uppfylld lycka och mående så bör fokus på alla saker i livet vara i balans , en symbios som får oss att må bra.

Tänk inom dig att det finns en vågskål , vågskålen behöver en balanspunkt. För ibland så utsätts vi för en rubbning av denna balans punkt tex relationer som tar slut , förlorat arbete , du blir sjuk etc. Din kropp och din själ börjar signalera att något är fel och likaså att din glädje och dina energier har tagit slut.

Detta skadar din balans och dina energier hamnar i rörelse och kaos. Och vågskålen börjar tippa neråt på ena sidan. För att få vågskålen stabil igen behöver vi få tillbaka ett nytt mål och ny medvetenhet.

Vi behöver våga att låta oss känna djupa känslor, dåliga som goda. Vi behöver nå och erkänna våra egna rädslor och föreställningar. Det som hindrat oss att leva vårt liv fullt ut , känn din egna kraft.

Du kommer se ditt liv och världen genom ett annat ljus om du följer din medvetenhet. Ta ett steg i taget. Ju fler steg du tar desto nyare och bättre perspektiv når du.

Från start så kommer du se att du reagerade och agerade instinktivt och utan någon form av överblick. Men ju fler steg du tar dig fram i din medvetenhet gör att du agerar annorlunda i olika draman som du utsätts för.

Ibland kan vi känna att andras problem är lättare att hantera än våra egna. Men när du upptäckt din dolda medvetenhet så kommer du att kunna leva det liv du önskar dig.

Även om du befinner dig i mörkret så tänk att det alltid finns ett ljus längre fram. Med medvetenhet får du nya perspektiv och din potential till att nå lycka gör att du återfår din balans.

Desto längre tid du engagerar dig att skapa en balans , utifrån tidigare erfarenheter och upplevda motsatser genom både det goda och onda desto fortare kommer du nå fulländning och ett.bra och lyckligt liv.

Vägen kan kännas snårig men ge inte upp , det finns alltid ett ljus i mörkret.????

Comments Off on Ett liv i överflöd

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️