Blog

Elementet vatten

Eller Juno/ hustrun.

Junos energier handlar om relationer, äktenskap, företags partners , långa relationer.

Balansen är viktig för frihet , jämställdhet och olika makt situationer. Där det finns en utmaning.

Vi behöver utmanas i alla relationer och lära oss att anpassa oss till olika situationer. Viljan är mycket viktig men vi får absolut inte glömma vårt sanna jag. Detta är det Juno kan guida oss genom.

Juni månad är efter denna gudinna namn och enligt skrock så är Juni bäst månad att ingå ett äktenskap.

Juno är också den gudinna man kan tillbe vid önskan om barn. Hon står också för menstruation och alla de viktiga feminina dragen.

Enligt legenden så gifte sig Juno med Jupiter men deras äktenskap var dömt att misslyckas pga att hon gifte sig med honom pga skam och ett stort ansvarstagande.

Jupiter var ständigt otrogen och han förgrep sig på hennes gudinnor. Det slutade inte bra för Juno för blev inlåst genom att få ett kyskhets bälte på sig.

Hon blev av med sin gudinna roll och fick leva ett liv i underkastelse och lydnad.

Hon fick dock så småningom sin hämd. Det blev aldrig några barn och de gjorde otaliga försök att lämna varandra. Men på något sätt så kom de ändå tillbaka till varandra.

Juno är det otillfredsställande hos oss och det är från henne vi känner missnöje , otrohetsproblem ,svartsjuka, kontrollbehov , manipulation och andra spel som innebär makt.

Hon är Balansen o h kittet i våra liv men det finns också ett hämd begär och bitterhet.

❤️

Comments Off on Elementet vatten

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️