Blog

En skön juni vecka 12 juni- 18 juni

Denna vecka kommer bli en vecka med lugn och ro. Din arbetsbörda har underlättats och du kan pusta ut. Ta denna vecka till att städa undan det som du ligger efter med både i ditt hem och arbete.

Merkurius ligger tätt inpå Tvillingarnas tecken vilket gör att stämningen runt omkring dig blir lättsam. Pluto vandrar lugnt in i Stenbockens tecken och då bör ta tid för en återblick på året som gått.

Torsdag 15 juni kommer du bli förvånad över den stillhet som du känner och det beror på att det är mörkermåne.

Helgen lördag 17 juni -18 juni så kan du känna av problem med tänder och käke så var försiktig med vad du äter så du inte biter av en tand eller trycker ner käken för hårt. Anledningen till detta är inför nymåne på söndag så är Saturnus xtra mottaglig och inför att Saturnus vänder retrograd så blir det extra styrka och detta skapar en form av vibrationer i din kropp och då framförallt i käken.

Dock är helgen och nymånens tema balans i dina relationer och framförallt de långsiktiga relationer du har.

Det är kärlek i luften…

Comments Off on En skön juni vecka 12 juni- 18 juni

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️