Blog

Lilith

En variation av Lilith finns i flertal uppe på vårt himlavalv.

Black moon Lilith är en varianterna. Denna variant är den starka och vill vädra sina åsikter. Detta namn kommer från en del av den hebreiska traditionen. Hennes vilja att vara jämställd med de manliga gjorde att hon blev förvisad och utkastad från Paradiset. Och hon gift med Adam och hans första fru.

I den fornnodiska traditionen dess sumeriska skrifter var Lilith som jag skrivit tidigare en tjänare till kärleks gudinnan Innana.  Det var också Lilith ordnade och bjöd in män till templet. Där männen skulle vara med i de sexuella och heliga ritualerna som utfördes av Innana. 

Hon är rebellen personiferad som vägrar vara undergiven. Hon är det vilda och otämjda men också sann och det fria kvinnliga könet. Hon var också en förförisk och sexuell kvinna.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️