Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

De Keltiska och

De fornnordiskas högtider.

Dessa högtider kan ge oss vikten av vår balans och harmoni i livet.

De växlar mellan det maskulina och feminina, deras perioder är sammanlänkade med naturens egna rytm och sin årstid.

Man kan väl säga att högtider är till för att firas. Och naturen är så fiffig att lösa våra kravfyllda stressiga liv genom att ge oss pauser med firandet av högtider.

Man kan också se det som om vi firar livet. Vi blir tacksamma för all livskraft runtom oss.

Jag tänkte börja med februari månads fornnordiska högtid.

Denna månad så startar månens energier. Och redan vid 1-2 februari.

Namnet är Imbole eller Kyndelmäss.

Vi firar då vårens påbörjan och hjälper till att återföra ljuset till vår värld.

Imbole betyder att vara i magen en symbios med fertilitet och påbörjan till det nya. Tanken är att vi skall rensa ut det gamla och odla ett frö i oss själva för att blomma ut som människa.

Önska vad du vill ha av livet.

Om du har ett altare så kan du lägga en isblå duk och tända ett ljus för att förbereda dig på det som komma skall. ❤️

 

Comments Off on De Keltiska och

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️