Blog

Hur jag kommer att jobba!

Fredag 5 februari – lördag 6 februari ; 03-15-06.00

Lördag 6 februari – söndag 7 februari ;03.00 –

Söndag 7 februari -måndag 8 februari ; 03.20 –

Måndag 8 februari – tisdag 9 februari ; 3.20 –

Naturligtvis så är jag inne längre vid samtal , om ni ringer mig innan utloggning…

Comments Off on Hur jag kommer att jobba!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️