Blog

Inför år 2021!

Jag kommer detta år att fortsätta den läkande vägen en healing for you , och när det färdigt skrivet så kommer jag fortsätta med läkande yoga.

Läkande yoga kommer att vara en mer djup skriven yoga dialog som kan hjälpa till i våra svåraste vägval och framförallt läkning för själ och kropp.

Jag kommer varva information med övningar och med visuella bilder som tex handlar om utbrändhet , klimakteriet. Lite råd och tips och som sagt det kanske viktigaste ; övningar som ni enkelt kan göra hemma.

Vissa saker kan kännas som en upprepning men det är alltid bra att upprepa för det är lätt att glömma.

Under detta år så kommer jag också att själv fördjupa mig i olika former av healing , kommer skriva om vägen dit och till att öppna min förmåga mer samt beskriva vad och hur jag kan hjälpa dig.

Så mina vänner det kommer bli ett spännande år , med mycket nyheter , tips , övningar , men framförallt ett år fullt av kärlek!

Kärlek till er alla…

Comments Off on Inför år 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️