Blog

Hur jag kommer att vara tillgänglig!

Nu ska vi se , nu är vi inne i sista dagen för mars och imorgon 1 april.

Den stora dagen för att luras men jag kommer inte att lura dig? eller nån annan, jag börjar bli för gammal…hihi…

Torsdag 31 mars – fredag 1 april 03.30- 05.30

Fredag 1 april – lördag 2 april 03.00- 05.30

Lördag 2 april – Söndag 3 april 03.00- 05.30

Söndag 3 april – måndag 03.30- 05.30

Jag önskar er alla en trevlig och fin kväll.

Kramar I massor ❤️❤️❤️

Comments Off on Hur jag kommer att vara tillgänglig!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️