Blog

Nya insikter och nya mål!

Jag kommer i februari / Mars avsluta vår praktik healing for you.

Denna praktik hoppas jag har varit till hjälp för att öka meditation och affirmations flödet. Det har varit lite yoga och lite lättare övningar att utföra genom det.

Men resten av året så blir det dels en fördjupning i yogans olika former och vad man kan få för effekt genom vissa övningar , det kommer bli mer fakta om yogan och dess form.

Jag kommer också genom denna healing yoga ge tips och råd för olika medicinska besvär som tex PTSD , klimakteriet , trauman , utbrändhet och andra nödvändiga yoga övningar med både text och bild som är till för att du skall kunna läka din själ.

Vissa saker kan kännas som återberättning men det beror helt och hållet på att yoga och healing går ihopa till ett. Anledning till att jag lagt det i olika kategorier är för att bena upp de olika delarna och dess aspekter. Så att det blir lättare för dig att förstå , för att sedan kunna praktisera det.

Jag kommer också skriva och använda naturen som en läkande process där jag kommer att skriva om vad man kan göra som en daglig övning , jag kommer skriva de dagliga övningarna över en veckas tid.

Jag kommer också skriva lite om healing och vilka former det finns av det.

Samt skriva lite om olika besvärjelser man kan utföra för att nå sina mål.

Drömtydning kommer också att ligga till hands…

All min kärlek till er…

Comments Off on Nya insikter och nya mål!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️