Blog

Härlig kärleks energi

I början på veckan 19 juni – 25 juni. Denna vecka är superbra med otroligt starka känslor.

Detta beror på att vi har ett Sommarsolsstånd som tar över under onsdag 21 juni. Vår älskade Sol går in i Kräftans tecken och vår moderenergi blir extra stark.

På himlen kommer vi se Saturnus backar bakåt och fokus hamnar på ditt egen ansvar för din vardag , fokus på vardagens rutiner och den livsväg du valt.

Denna vecka så kommer Venus att sakta närma sig planeten Mars , men också den vilda Lilith och den vackra regnbågs krigaren Pallas Athena. Denna kollision mellan kvinnliga Lilith och Pallas Athena skapar fokus gällande kvinnans rätt och ger maskulina Mars en knäpp på näsan.

Du kommer känna av och vara med om högljudda , livliga diskussioner som handlar om dina kärleks energier i slutet på denna vecka. Men var inte orolig för helaren Chiron kommer att vaka och mildra omständigheterna.

Lev ut på midsommarafton och skänk en hyllning och tanke till vår gudinna Moder Jord. ❤️

Comments Off on Härlig kärleks energi

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️