Blog

Bli ett med Alltet

Ett konstigt påstående?

Kan tyckas men att bli ett med Alltet är en av de de mest viktiga och centrala utav alla energilagar.

Vårt Universum består av både maskulina och feminina poler. Det är ett ständigt pågående sökande efter en helig förening som skall leda till balans i både ditt inre och i ditt yttre sammanhang.

Vi/du är bestående av ljus och mörker , det varma och kalla,  det mjuka och hårda. Men om vi/ du inte når ljuset då blir det heller ingen skugga och utan vår/din skugga finner du inte ljuset.

Är detta krångligt?

Lite kanske men tänk efter att utan att se och hitta vårt/ ditt ljus så har vi inte möjlighet att utforska livet. För i livet behöver vi finna ro tom med skuggan. Båda behövs för att vi skall kunna leva.

Det du bär inom dig , såsom din kropp och själ är du allt men ändå ingenting. Tänk dig att du är en droppe men samtidigt är du också havet som droppen finns i. I rymden så är planeterna och din kropp ett och samma.

Vi/ du har fått en stor gåva och det är vi har fått en fantastisk kropp och en hjärna som förser oss med massor av sinnen. Med allt och ingenting som vi/du behöver veta.

Använd dig själv som en väg där du får ökad medvetenhet och en djup förståelse där du ger dig chans att lyssna på dig själv och börjar höra vad som berättas.

 

Comments Off on Bli ett med Alltet

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️