Blog,  Naturens läkande krafter!

Ceres och Pallas Athena

Är de två arketyper som jag skrev om i tidigare blogg inlägg. Deras namn är på vår vackra stjärnhimmel. Men det finns ytterligare två som kallas Vesta och Juno.

Denna förening av de fyra betyder mycket för din inre balans i alla relationer och balansen i ditt moderskap.

För att du skall förstå det bättre så vill jag återkomma till arketyperna modern , sonen,  fadern och dottern.

Om du kommer ihåg som jag skrivit i tidigare inlägg så betyder dessa den del du består av.

Ursprunget är från det kosmiska ägget som vår kosmiska moder fött fram. Du är i förening med henne och är allt och alla.

Legenden består av Isis som är vår moder som söker efter vår fader Osiris utspridda delar av hans kropp. Alltså att du behöver hämta hem och söka efter alla delar av dig för att bli en hel människa. Att nå hela din kraft.

Horus föds och denne son drar ut i kamp för att kämpa om det goda.

Tänk dig att du bör hämta hem alla dina delar genom vandring och en lärdom att leva med de olika arketyperna. Om du lånar deras styrka och visdom så kan lägga dessa inom dig och bli ett med dom.

Det finns inget rätt eller fel utan bara ett enkelt ÄR.

❤️

Comments Off on Ceres och Pallas Athena

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️