Blog

Nu har vi påbörjat det nya året

Visst känns det spännande?

Även om du känner ångest och oro så 2023 året som kan förändra ditt liv.

Detta år har bra energier och god karma. För att nå detta så kanske du behöver göra vissa förändringar. Förändringar är bra att göra om du liksom fastnat på en plats i livet där du är rådvill.

Försök tänka att det som sker , sker av en anledning, även om känslan är tung så hitta små ljusglimtar utanför det som händer och tänk att det är ljusare på andra sidan.

Du är värdefull och viktig i vår värld. Du har förmågan och styrkan att ta dig vidare. Tappa inte hoppet eller tron. Du är betydelsefull.

Jag tänkte skriva ner också lite hur jag tänkt jobba veckan som kommer.

Måndag 9 januari 03.30-05.30

Tisdag 10 januari 03.30-05.30

Onsdag 11 januari 03.30-05.30

Torsdag 12 januari 03.30-05.30

Fredag 13 januari är jag ledig.

Mellan 18.00-19.00 varje dag på den nya veckan kan du pinga mig om du behöver ett samtal med mig för då är jag tillgänglig.

Var rädd om dig så länge , kramar i massor❤️

Comments Off on Nu har vi påbörjat det nya året

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️