Blog

Nu är det nära till den bästa natten

Som sker och då pratar jag om midsommar aftons natt. Denna natt är ett ypperligt tillfälle för dig att släppa in och låta dig öppnas för det övernaturliga. Släpp rädslan och omfamna denna natt.

Och vad är då intressant för mig att skriva om?

På min andra blogg andrasidanspegeln.se så har jag börjat med vår historia genom Ondskans tid. Från flera år f.kr till dagens nutid. Det handlar inte om djävulen på ett sätt som är ont utan det jag skriver är hur det var att leva med liknande förmågor som jag har. Mycket spännande…

Oj nu tappade jag bort mig , men jag har tänkt börja skriva om Nordiska väsen på denna sida. Och det kan jag lova är mycket intressant.

Till dig som har semester med sol och bad vill jag bara säga att jag skänker en tanke och sänder positiva energier till dig. Guiderna beskyddar dig och de dina.❤️

Till er andra så önskar jag er en fortsätt härlig juni vecka. Och jag vill att ni ska veta att ni alla finns i mitt hjärta och tanke.

Varma kramar ????❤️

Comments Off on Nu är det nära till den bästa natten

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️