Blog

Älska natten!

Många av oss som tex jag älskar natten. Det är mörkt och tyst , det är en bra tid för reflektion och tankar. När man mår dåligt så kan natten vara ett ont gissel och det är faktiskt bevisat att runt kl 03.00 så är det den tid som man mår som värst. Ångest brukar komma runt denna tiden.

Du som jobbar natt har säkert märkt att tiden mellan 03.00 och 04.30 så är det den jobbigaste tiden att hålla sig vaken på ocj och det är vid den tiden det känns som om kroppen är totalt utslagen , du är tvungen att vara vaken men du kan ju inte lägga dig om du nu inte har sovande jour.

Sen har vi dig som har småbarn och eller långa arbetsdagar, lång pendelväg eller måste sköta allt hushåll när du kommer hem , då kan du vara så utmattad att du bara faller ihopa i sängen.

Du är utmattad och trött men lik förbannat så ligger du och oroar dig för saker som känner att du borde gjort men samtidigt känner en oro över hur du skall orka med livet. Du vrider och vänder på dig , du tittar på klockan och ser att det är mindre och mindre tid för dig att sova. Vilket gör dig ännu mer stressad.

Det du kan göra då är att faktiskt gå upp ,koka vatten och ta en kopp the med lugnande verkan. Theer som är bra för en stressad hjärna finns att köpa i lösvikt hos nån kaffe/the shop. Sen går du och lägger dig igen.

Annars så finns det naturläkemedel som du kan ta inför natten som också är lugnande för din hjärna och hjälper dig varva ner. ( Apotket har).

Denna oroliga sömn som du har är faktiskt en varningsklocka och den är mer sund än vad du tror. Det är hjärnans chans att rensa upp de mentala bråten du har inom dig. Hjärna arkiverar det som är av betydelser i form av minnen och rensar bort det som är obetydligt.

Att jag har valt att jobba natten är för jah vet genom mig själv och min väg att man ibland kan behöva nån att prata med , nån som lyssnar och nån som helt enkelt bara finns där på natten.

Jag jobbar tom med andnings övningar och mindfulness med vissa av de som är återkommande på natten. Jag får ner dig i ett stadium där du känner total vila och när du är redo för att somna så lägger vi på.

Jag finns här för dig…❤

Comments Off on Älska natten!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️