Blog

Det gyllene äpplet

  • Är flera aspekter och liknelser.

Efter det trojanska kriget så leddes de som var förlorarna till den ö som kallades Iberiska halvön. Och där blev grunden till Rom och vidare till Romarriket.

Om nu inte det blivit ett krig pga av detta gyllene äpple så hade inte Rom funnits.

 

Det gyllene äpplet visar också vägen då du kan ha kännt det vara konstigt att vissa i ditt liv blir fulla av frustration när en viss situation uppstår och du känner att det är konstigt.

Du har redan påbörjat din process med att arbeta bort ditt märker. Det är därför du kan känna vissa saker är en småsak eller bagatell.

Du strålar redan av ljus och du har förmågan att visa ditt rätta jag. Samtidigt så kan du visa en öppenhet och sårbarhet hos andra som inte kommit lika långt som du. Du triggar igång deras egna mörker.  Och i deras egna process så kan de bli förbannade på dig.

Detta beror på att de trycker bort sina egna känslor och förtvivlan och projicerar detta på dig.

I det här läget skall du inte gömma dig själv. Du skall fortsätta stråla.

Det är deras problem inte dina.❤️

Comments Off on Det gyllene äpplet

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️