Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Omvandla din mardröm till en god dröm

Alla har någon gång upplevt en mardröm , även den lyckligaste och tryggaste av oss alla. Vårt levnadsmönster är ibland krokigt och stressigt. Och när vi då befinner oss i något som inte känns bra så hamnar vi i mardrömmens värld.

Det kan vara alltifrån nåt så banalt som att missa bussen när du skall till jobbet eller drömmer av att du kliver av på fel hållplats till de värre mardrömmarna där du blir jagad , förföljd av monster eller demoner eller att du faller från en hög byggnad.

Om du drömmer om att du svävar i luften så betyder det nåt positivt som att symboliskt sätt så släpper du taget om något jobbigt , din ångest eller liknande.

Drömmer du däremot om att du faller så handlar det om en form av rädsla inför du tex förlorat kontrollen över ditt liv , ditt arbete , din ekonomi, din relation.

Har du barn som är xtra känsliga för yttre omständigheter som tex stress på förskola ,skola eller andra problem. Så har de barnen svårt att somna och när de väl somnar så fastnar de i en mardröm och kan då vakna upp skrikandes eller peka mot garderoben och betona att det finns monster där.

Även vuxna kan ha svårt med mörkret och för att dämpa detta både för barn och vuxna så kan man skaffa en ljusprojektor eller nattlampa som bara avger ett svagt sken.

Om du drömmer om demoner och andra monster så finns det andra saker du kan göra som tex;

Släck inte ner ditt rum utan sitt i sängen eller annan möbel i ett välbelyst rum i ca 1 timma.

Rita ner monstret eller mardrömsgestalten på ett papper efter du ritat klart så stryker du över monstret eller scenen med mörk färg.

När du lägger dig i sängen så föreställ bilden på monstret och tänk dig in att du suddar bort bit från bit bort från monstret och tänk dig att monstret är borta.

Till sist kan du förställa dig en vacker ängel vid din sida som skall beskydda dig , tänk dig hur ängeln ser ut , värmen som ängeln utsrålar och känslan att vara trygg.

Om du skall hjälpa ditt barn så kan du när barnet skall kvällsbada hjälpa hen med en ramsa , medans vattnet rinner ner i avloppet typ i denna variant : jätte , jätte nu spolas du bort , kom aldrig tillbaka till mig , jätte , jätte jag vill inte se dig mer försvinn härifrån.

 

Comments Off on Omvandla din mardröm till en god dröm

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️