Blog,  Personliga historier!

April

Närmar sig med sin härliga humor och olika påhitt.

Men Påsken kommer först och med den stressen över att fira med Påskmat och sill och att köpa påskägg till sina barn och kanske en liten summa pengar.

Jag kan helt ärligt säga att detta behövs inte göras. Du kan äta och fira Påsken precis som du vill. När mina barn var små så köpte jag ett redan färdigfyllt Påskägg med lite godis och choklad. Jag handlade där det var som billigast och mina barn blev lika glada över det som något annat.

När Påsken var slut så köpte jag på mig rean på olika påsksaker för att lägga undan till året därpå. Ingen märkte nån skillnad.

Maten var enkel och ibland så hade vi faktiskt tacos. Visst kanske lite konstigt men mina barn ville inte ha nån Påskmat och sill.

Släpp din stress och tänk att vad gör det om det inte är städat och storhandlat?

En stressfri mamma eller pappa är vad dina barn behöver och jag kan lova att de inte tänker på att få världens största Påskägg.

Andas och ta det lugnt. Har du släktingar som ställer krav på Påskkalas säg nej tack. Tycker det inte om ett nej så är det inte ditt fel utan det är deras.

Använd Påskens ledighet för att samla kraft och energier för resten av året. Tänk på din hälsa och ditt välmående. För om du inte mår bra då mår familjen inte bra.

Och du är starkare än vad du tror.❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️