Blog

Nu är vi redan i Juni!

Detta år har gått fruktansvärt fort , vi är redan i Juni?

Om ca 2.5 vecka så är det midsommar. Av egen erfarenhet så vet jag att midsommar afton är en tung och ledsam högtid. Bland blommor och dans och glada barn så finns monstret.

Monstret som lurar bakom sill, snaps och glädje. Och det jag menar är alkoholen. Den alkohol som är mer än bara en liten snaps till midsommarnas snapsvisor.

Jag minns att morgonen på midsommar började med ont i magen , lite stress och en känsla av att gå på tå , inte säga nåt som skulle uppfattas som negativt eller ens mitt egna kroppsspråk som kunde visa annat än glädje. För jag visste att på midsommar natten så skulle jag få äta upp mitt egna beteende , då monstret tagit tag i den man jag levde med då.

Det enda jag egentligen hade i mitt huvud var att skydda mitt barn och inte låta honom se monstret i sin pappa.

Men ångesten och tå trippandet började redan när jag var barn, för monstret var min pappa. Jag vet att min mamma gjorde allt för att vi barn skulle ha en fin midsommar, vi plockade blommor till våra kransar, vi plockade sju sorters blommor till att lägga under huvud kudden för att vi skulle drömma om vår blivande man. Vi åt massor av jordgubbar med gammaldags vispgrädde och dansade runt stången och sjöng små grodorna.

Men även om mamma trodde att vi inte förstod så gjorde vi det. Man kunde se i pappas ögon att näven inte var långt ifrån mammas ansikte.

Jag svor att jag aldrig skulle bli ihopa med nån som min pappa men tyvärr så är det nog som de säger , att man väljer en likadan man som sin pappa.

Vilket jag gjorde …men efter många år så gjorde jag valet att lämna min man , det blev till slut olidligt att leva i stress och ångest och faktum var att när min son började bli i en ålder då han började förstå. Jag tog det bästa valet under hela mitt liv. Visst det var absolut inte enkelt och vägen bort från det äktenskapet var mycket otrevlig och lång. Men jag träffade den man jag levt nu med i 22 år men han har aldrig brukat nåt våld mot mig. Dock en otrohet men aldrig något våld.

Så till dig som befinner sig i en riktig skit situation så vet jag att du är stark nog att ta dig ur den. Du har makten att ta över ditt liv och du är starkare än vad du tror…

❤️❤️❤️

Jag kommer att lägga ut denna vecka lite positiva och glädjande inlägg , lite tips på hur du kan göra din midsommar fin med enkla medel och ge dina barn/ ditt barn, lite aktiviteter som de kommer att bära med sig resten av sina vackra liv…

Kärlek till dig och du skall veta att jag finns här för dig…❤️??

Comments Off on Nu är vi redan i Juni!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️