Blog

From idag den 16 augusti

Går jag på en kortare semester.

Jag är åter den 1 september ❤️.

Var rädda om dig själv och andra. Tänk positivt. Ge inte upp ,ni alla är starkare än vad ni kanske tror.

Kramar och kärlek från mig ❤️

Comments Off on From idag den 16 augusti

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️