Yoga för själen

Yogans fördelar!

Yoga hjälper oss att få balans i våra liv , bli lyckliga och friska. Den hjälper oss förbättra våra relationer mer partner, barn ,vänner och oss själva.

Yogan låter dig återta kontrollen!

Eftersom yogan omsluter kropp , själ och ande kommer du att märka att den hjälper dig att förbättra dina relationer , idrottsprestationer och arbetsliv. Regelbunden utövning av yoga kan hjälpa till att förändra negativa tankemönster genom att skänka dig inre frid och skapa förmåga att hantera svårigheter och ta itu med problem.

Ett rikt liv!

Yogans fördelar verkar och är oändliga. Yoga kan anpassas till alla möjliga livsstilar- österländskt, västerländskt ,barn och vuxna. Den kan ersätta berusningen som alkohol ,koffein , nikotin och andra stimulantia. Och ger en uppfriskande och härlig känsla. Idrottare kan bla känna att de får nytt utlopp för sin energi. Yoga är ett fantastiskt sätt att göra kroppen spänstigare och starkare.

Hälsa – inte ohälsa!

När du utövar yoga regelbundet kan du upptäcka att ;

Yogan hjälper dig att lindra deppression och ångest.

Yogan ger dig mer energi.

Yogan hjälper dig att hålla vikten.

Yogan hjälper dig lindra artrit.

Yogan ger dig ökad rörlighet och mer energi.

Yogan ger naturlig stimulans.

Yogan stärker benmassan, förbättrar , blodcirkulationen och matsmältningen samt sänker blodtrycket.

Comments Off on Yogans fördelar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️