Yoga för själen

Yoga! Om du kan andas då kan du yoga!

Med fysisk yoga så får vi en mjukare , starkare och mer motståndskraftig kropp och flexiblare och rörligare ryggrad. Vi kan med yogans redskap frigöra oss från blockeringar i muskler , stilla våra tankar och värka spänningar ur själen. Yoga passar alla . Om du kan andas då kan du yoga. Yoga möter oss i livet just där vi står . Vilken ålder eller livstil vi än har , om vi är sjuka eller friska , stela eller viga. Man behöver inte vara på något speciellt sätt för att utöva yoga. MAN BEHÖVER BARA VARA DEN MAN ÄR !

ÖVNING ;

Ligg på rygg. Andas djupa andetag . Sträck ut och spänn hela kroppen och slappna sedan av. Andas in och dra upp ett knä mot bröstet håll om det med båda händerna . Låt det andra benet ligga kvar så rakt som möjligt på golvet. Byt sedan ben. Denna enkla övning frigör spänningar och trötthet i ländryggen.

Skriv ner känslan under och efter övningen.

Comments Off on Yoga! Om du kan andas då kan du yoga!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️