Yoga för själen

Yoga erbjuder mjuka ;

Vänliga positioner i motsats till press , stress och kanske våld som vi möter. Vi väljer vilken position vi vill göra , hur länge vi vill stanna i den och när vi vill avsluta den . Successivt tar vi kontroll över muskler som varit blockerande och spända . Sedan kan vi med omsorg och kärlek fördjupa vår praktik.

ÖVNING ;

Ligg på rygg med sätet en bit från en vägg och sträck upp benen mot väggen. Slappna av i benen , låt armarna ligga så som det känns bra. Håll upp till 10 minuter , böj sedan benen och kom över på höger sida. GÖR INTE DENNA ÖVNING VID NACKPROBLEM ,HÖGT BLODTRYCK , MENSTRUATION , GRAVIDITET ELLER VID PROBLEM MED NÄTHINNOR ELLER HJÄRTA .

Övningen ökar cirkulationen i bäckenet , magen , hjärtat och huvudet. Den lindrar trötta ben , svullna fötter , och ryggvärk samt hjälper mot insomnia men ger även ny energi. Det är en universalposition som sägs föryngra hela vårt system och hjälpa oss att se saker ur en annan synvinkel.

Mantra ; … jag … ser … min … situation … ur … en … annan … synvinkel….

Comments Off on Yoga erbjuder mjuka ;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️