Yoga för själen

Yoga är också en guide…

Till hur vi kan leva våra liv . Hur vi kan ta hand om oss själva och vår omgivning : att vi kan vara ärliga , ödmjuka , godhjärtade och hjälpsamma. Med vår yoga praktik får vi verktyg att hålla oss på banan i utmanande situationer samt att förändra det som kan tära inombords. Som yogis kan vi lättare se lärdom i varje utmanande situation vi möter .

ÖVNING ;

Låt yoga bli en daglig rutin under en tid. Gör någon övning i andning , medveten närvaro eller en fysisk position varje dag. Skriv ner hur det påverkar dig ;

Mantra ; …jag … vilar … in … i … mig … själv …jag … finns …här … för … mig … själv…

Förslag på frågor du kan ställa dig under din praktik;

Är jag ärlig mot mig själv?

Hur kan jag bli ärligare mot mig själv?

Tre saker jag uppskattar hos mig själv?

Skriv ner svar på varje fråga…

Mantra ; … jag … blickar … inåt …

Comments Off on Yoga är också en guide…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️