Yoga för själen

Yoga är ett effektivt redskap;

För att hjälpa oss att läka på ett själsligt plan om vi har varit med om något svårt. Med yoga behöver vi inte fokusera på det negativa i sig , vilket kan vara befriande , utan mer på de effekter det har lämnat i kroppen såsom spänningar , värk , och andningssvårigheter.

ÖVNING;

Ligg på rygg med böjda ben , fötterna brett isär. Låt armarna ligga utåt sidorna med handflatorna uppåt . På utandning , fäll båda knäna åt höger . Låt fötterna vara kvar i golvet. Vill du fördjupa rotationen , placera höger fot på utsidan av vänster knä och låt benet vila mot golvet . Vrid sedan bröstkorgen åt vänster . Håll en stund , byt sida.

Det här är en enkel övning som vrider ryggraden , vilket får spänningar att släppa och fördjupar andningen. Vridningar hjälper oss att se ur nya synvinklar .Gör denna övningar några dagar i rad och skriv ner hur det känns.

Mantra ; … jag … får … ett … nytt … perspektiv ….

Comments Off on Yoga är ett effektivt redskap;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️