Blog,  Spådom

Vit salvia för att rensa ditt hus och hem!

Jag har fått många oroliga samtal från några av er där ni inte känner er riktigt säkra i era hem.

Ni känner ett obehag och känslor åt det mörka hållet. Ni har också kännt er att de som ni tidigare levt med som inte varit snälla inte vill ge sig av efter deras död.

Var inte orolig det finns verktyg och knep för detta. Du behöver;

Vit salvia, som finns att köpa i special butiker eller online.

En tändsticka eller tändare

Grovsalt , gärna så grovt son möjligt.

Din dammsugare eller en sopborste.

När du införskaffat detta så tänder du salvian, den börjar ryka , denna rök renar ditt hem.

Gå in i dina rum och låt röken ryka och du skall speciellt ta salvia till ALLA hörn i ditt rum. Under denna tid skall du säga : jag önskar att alla dåliga och mörka energier skall bort från mitt hem. Ni har inte här att göra.

Detta gör du i alla rum ,glöm ej toaletten. När du är färdig så släcker du salvia och tar ditt grovsalt , denna salt skall läggas på alla golvlister i dörrens öppning eller i valvens öppning. Låt saltet ligga kvar i 24 tim. Rör den ej. Detta är för att hindra att de mörka energierna tas sig mellan dina rum. Saltet samlar in deras krafter.

Dammsug efter 24 tim och gå direkt och släng damsugare påsen eller soppåsen. Dessa ting skall absolut slängas direkt och bort från ditt hem.

När detta är gjort så kan du känna dig trygg.

Du får gärna ringa mig så kan jag guida dig tillsammans med dig via telefon. Du kan ringa mig så bokar vi in en tid. Eftersom jag alltid jobbar sen natt tidig morgon , så är det bättre att bestämma en dagtid så finns jag inkopplad på sidan.

Var nu rädda om er , skickar min kärlek till er alla…

Comments Off on Vit salvia för att rensa ditt hus och hem!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️