Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Yoga för själen

Vinterns yoga livstil!

Vintern består av och i karaktär av rörlighet , torrhet och kyla. För att du skall få en balans i detta bör vi därför tillföra dig motsatsen som är stabilitet , fukt och värme. Det finns många sätt att göra det på som tex ovannämda fysiskyoga praktik hjälpa till att skapa värme och tillsammans med andningstekniken andas i fyrkant så kan det hjälpa till att skapa känslan av stabilitet , men vi kan också stötta upp kroppen med maten vi äter.

Tips som kan stötta din kropp under vintern;

Ät på regelbundna tider för att skapa balans.

Ät varma soppor eller grytor med mycket näring.

Välj grönsaker som är i säsong på vintern.

Ät gärna olika oljor som kokosnöt , advokado, olivolja och ghee. Tillsätt lite i maten för att balansera vinterns torrhet.

Välj gärna havregryn , ris och quinoa.

Drick kokt varmt vatten till måltiden , det hjälper till med matsmältningen och skapar värme.

Comments Off on Vinterns yoga livstil!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️