Blog

Vilka är arketyperna

Sedan urminnes tider så har folket fört vidare sagor och legender.  Legenderna handlar om Fadern, Modern , Sonen och Dottern.

Dessa fyra är det som visar vem du är. Genom dessa arketyper så kan återhämta och heala din kraft och få mod till nya insikter.

Det finns många sagor och myter som handlar om gudar och gudinnor och ibland så berättar sagorna om människan som då Moder Maria , hennes son Jeshua och dottern Maria Magdalena.

Genom legenden hat vi fått reda på Moder Maria även om hon beskrevs som en jungfru så är hon också en dotter och föddes av en jordisk mor och Universums Moder.

Detta innebär att tolkningen är att genom denna födelse så är Moder Maria både den mogna feminina och den unga feminina.  Hennes son Jeshua var en fader i den mogna maskulina och också en son och är då samtidigt den unga maskulina.

Och vi alla ,du och jag pendlar mellan dessa fyra olika arketyper.

Går vi igenom sagans värld så är den goda fen den visa och ljusa  feminina medans häxan är den mörka mystiska feminina.

Även om detta kan vara svårt att förstå så är du och jag länkade till de 4.

Comments Off on Vilka är arketyperna

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️