Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Venus!

Venus kan kallas för jordens syster, då hon är ganska lik vår vackra ljuvliga jord, men också för symbol för den unga kvinnliga kraften. Venus kretsar kring Solen.

På samma sätt bör kärleken kretsa kring livet, och inte tvärt om. Om livet inte prioriteras så gör man ett ödesdigert misstag.
Personer med en stark strålning av Venus tenderar de att vara fysiskt attraktiva och på grund av detta ha lätt att skapa relationer, till det motsatta könet i synnerhet men också till samma kön naturligtvis. Om Venus är för stark så kan ge sken av att visa sig som överdriven flörtighet och promiskuitet. En svag Venus ,alltså en venus som har svagare strålning kan ge tvärtemot svårigheter ur ett mer romantiskt och socialt hänseende/ perspektiv . Venus avskyr fula och sjaskiga relationer och beteende.

Venus placering visar hur stark eller svag vår förmåga att handskas med och uppleva kärlek är. Venus visar också hur vi relaterar till de stora estetiska dimensionerna – som tex hur vi hur upplever konst, film och musik. Kultur kan vara likvärdigt med teater och rödvin för en och samma person, men för en annan är den detsamma som hårdrock och korv med bröd vid en mack.
Nyckelord: kärlek, attraktion, romantik, sinnlighet, harmoni, konstnärlighet, fåfänga, duva, koppar och fredag.

Gudomar: Afrodite är den grekiska motsvarigheten till den latinska kärleksgudinnan Venus. Lakshmi är den indiska gudinnan. Freja är den fornnordiska.

Livsperiod: människans tredje ålder är mellan 15 och 22 år. Detta är den ungdoms- och pubertetstid då personen tas upp i samhället.

Människokroppen: attraktionsattribut, hår, hy, ansikte, njurar, könsorgan och fortplantning.
Yrken: yrken som förknippas med musik, konst, skönhet, poesi och botanik.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️