Blog

Vem var Lilith

Och varför blev hon den hon var?

Hon blev förvisad ut i karga öknen och namnet som gavs henne var ormen eller draken. Hon var förtvivlad men samtidigt arg. Hon blev dömd och märkt att inte vara duglig. Och detta endast pga att hon inte tillhörde det manliga könet.

Lilith är en del av oss alla kvinnor. Men också dömda till att känna skuld och skam. Hon är vårt sanna jag men också en mörk skugga med viss ilska och ren bitterhet.

Hennes väg på vårt himlavalv skapar kraften att våra dolda sidor upptäcks som är den genuina kvinnan du är idag.

Lilith ger oss styrkan och ger oss vår frihet.

Du och jag är fria själar. Och vi har rätt att ta plats. ❤️

Comments Off on Vem var Lilith

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️