Blog

Veckans schema och lite annat!

Hoppas ni alla mår bra i det regniga och blåsiga Sverige ??

Hösten är här och livet fortsätter sin tyngd i Covid s nya mutationer.

Jag själv och flera jag pratat med känner en oro för vad vaccinet är och gör mot oss. Ingen vet ju egentligen inte vad vaccinet har för biverkningar.

Själv hade jag nog max otur med dos 1 , jag tog min första dos vid 16 tiden en varm fredag , Pfizer redan efter 10 min började min vänstra arm att domna bort , jag fick smärtor och kramp i den arm de gav mig dosen. Ok tänkte jag , och tänkte att detta var det enda.

Men vid natten kl 03.00 min vanliga uppgång så kände jag inget på hela vänster sida , det var som en stroke, jag hade svullnad i halsen som vid en nöt allergi reaktion. Jag trodde att nu är det kört. Min man fick panik men jag tänkte det att det ordnar sig. I fyra dagar så var det status que.

Jag kände panik inför dos 2 men det blev bara armen den gången , dock har jag haft smärta i över 7 dar i armen…

Men det är bara att tänka positivt , vi måste ju vara vaccinerade…

Nu till mitt schema :

Måndag 4 okt – tisdag 5 okt 03.00- 05.00

Tisdag 5 okt – onsdag 6 okt 03.00- 05.00

Onsdag 6 okt – torsdag 7 okt 03.00-05.00

Torsdag 7 okt – fredag 8 okt 03.00 – 05.00

Comments Off on Veckans schema och lite annat!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️