Blog

Veckans schema

Kommer vara på ett ungefär på detta sätt ;

Tisdag 31 januari 03.30- 05.00

Onsdag 1 februari ledig

Torsdag 2 februari 03.30 – 05.30

Fredag 3 februari 03.30 – 05.30

Lördag 4 februari 03.30-05.30

Söndag 5 februari 03.30- 05.30

Dessa tider är ca tider , saker kan tyvärr ändras. Men med förhoppning så finns jag inne.

Bloggen kommer fortsätta med drömlexikon och drömtydning. Varje vecka kommer också börjas med små astro tips där jag utforskar och berättar hur veckan kommer kunna se ut.

Samt lite annat smått och gått. Det kan vara samtalsämnen som kommer upp som jag hjälper till lite med xtra råd och förslag på hur saker och ting kan ge xtra energier och lite xtra boozt.

Trygghet och lycka och styrka kan vara ledord för början på detta år och som jag kommer skriva om.

Glöm inte bort dig själv utan var snäll mot dig själv , spar dina energier till de stora tingen och inte till små ting. Försök leva i nuet och försök att inte glömma det förflutna men fokusera på att det är en ny dag imorgon och fokusera på att ta en dag i taget.

Kramar ❤️

Comments Off on Veckans schema

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️