Blog

Veckans råd och tips , 6 feb-12 feb

Nu har vi kommit in på en ny vecka med början av ett möte mellan Merkurius och vår drömmande Neptunus.

Fullmånen som var i söndags stannade i lejonets tecken. Har du laddat dina batterier för denna denna v?

Måndagskvällen gjorde månen sitt intryck i jungfruns tecken , vilket innebär xtra arbeta och starka tag.

I mitten på veckan så bli inte förvånad om ett oanat möte eller en ny relation tar fart. Nån form av hjärtesak blir det.

Fredag kan du känna lite frustration, gamla minnen kan komma upp i tankarna. Det beror på att Merkurius och Pluto vår ödes planet strålar samman.

Återigen som förra helgen så behöver du ta det lugnt och anpassa vardagstingen i balans med dig själv. Denna helg är till för dig att läka och återfå din viljas kraft.

Fullmånen som varit och planeternas sammanstrålning kommer ge dig en hjälpande hand.

Comments Off on Veckans råd och tips , 6 feb-12 feb

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️