Änglar och dess viskningar,  Blog

Veckans första ängla viskningar!

Denna vecka har ängeln Rehael gjorts sig hörd ;

Rehael är ängeln som står för god hälsa och ett långt liv.

Han är ängeln som kommer med frukt till dig och viskar att din hälsa kommer att bli god och att alla dina hälsoproblem snart är över.

När du behöver healing så är det Rehael du skall be till och ge din önskan till.

Ängel nr 2 är Barbelo, detta är en av de få ärkeänglar som är en kvinna. Hon är en mycket vacker och med en aura av gyllene guld.

Barbelos hjälpande hand är att du skall utveckla dina talanger som ligger dolda och utveckla dina speciella gåvor och förverkliga dina som mest hemliga drömmar.

Be till henne om du behöver en guide i din utvecklings process…

Comments Off on Veckans första ängla viskningar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️