Blog

Veckans astro tips

Vecka 7 börjar imorrn den 13 feb och håller i sig tom 19 feb.

Denna vecka går mer åt det djupa hållet , en vecka som egentligen började redan igår lördag med en omskakad Merkurius som tog sin bana genom Vattumannen. Denna karusell fortsätter till på tisdag med att din vilda sida med en vilja att bli hörd och sedd och känna en frihetskänsla och detta ökar tyvärr pressen.

Onsdagen går i Venus tecken där Venus möter Neptunus och du kommer in i en kärleksboost.

Denna boost behövs så att du kan hantera torsdagen. Solen lyser upp din karma ( Saturnus) inom olika myndighets situationer. Sol och Neptunus skakar om Merkurius som är din väg Denna dag.

Återigen så behöver du tid för att fundera ut hur du vill gå vidare i ditt liv, ta Denna helg och skapa en form av timeout. Ställ dig frågorna;

Är du ärlig och sann mot dig själv?

Känner du dig förhindrad att gå vidare i din relation eller nuvarande situation?

Är du medberoende till de i ditt liv?

Fundera ut en plan ,passa på nu när det är mörker måne.

Comments Off on Veckans astro tips

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️