Blog

Veckans astro tips 13 mars -19 mars

Måndag 13 mars märkte du kanske att veckan inleddes med ett lugn. Neptunus kommer till viss del att ge en lätt påverkan mot idag tisdag 14 mars ,där slöjor och illusionen blottas.

Mot onsdag tidig natt morgon den 15 mars har fokus på din drivkraft där du är starkare än vad du tror. Dock är din sanna sida något dold. Där kommer tanken på att du kanske skall lägga dina energier hur din sanning tar sig uttryck om du döljer dig själv med en annan personas eller bakom en mask.

Under torsdagen den 16 mars vandrar Venus in i tecknet Oxen sent på kvällen. Men strax innan smaker hon förbi Pluto vilket innebär att Venus vill hjälpa dig att nå fram till din sanna identitet. Din inre gudinna/gud.

Solen och Merkurius samarbetar från fredag 17 mars ända fram till söndag 19 mars. Uppmaning och råd är att du är redo att möta världen och visa vem du är. Med uppriktighet och styrka är det tid för att komma ut ur garderoben.

Comments Off on Veckans astro tips 13 mars -19 mars

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️