Änglar och dess viskningar,  Blog

Veckans änglaviskningar!

Tisdags ängeln : Metatron!

Den långa ängeln som gnistrar i ett bländande vitt sken. Han är din vise fader som vägleder dig att fatta rätt beslut.

( Till dig som pratat om din far till mig så har jag en hälsning: du är starkare än vad du tror och jag vakar över dig hela tiden , du är min älskade dotter.)

Metatron!

Onsdagens ängel : Damabiah!

Denna ljuva ängel har en karta över universum och ger dig som skall ut och resa beskydd och trygghet. Han ger dig beskydd mot rädsla , skada eller olycka när du reser med flyg , båt och bil.

Damabiha!

Torsdagens ängel : Achaiah!

Det här är ängeln som känner till naturens hemligheter. Hans skrud är i alla höstens färger. Hans viskning är att om du tar dig ut i naturen så kommer han dela sina hemligheter för dig.

Achaiha!

Fredagens ängel ; Machidiel !

Detta är krigsängeln som som har en gnistrande gyllene starkt röd gloria och vingar. Han viskar att du behöver uppmana dig att tro på dig själv och känna självförtroende eftersom allt kommer att ordna sig.

Du är starkare än vad du tror!

Machidiel!

Lördagens ängel : Sachiel!

Skördens och välståndets visa ängel. Han låter sina blå ljusstrålar lysa för att ge dig alla de goda ting som du önskar och behöver.

Sachiel!

Söndagens ängel: Catharel !

Detta är din trädgårds och krukväxter s ängel. Med sina ljusgröna ljusstrålar skänker han dig tillväxt inom det nödvändiga i ditt liv som hälsa ,kärlek och pengar

Catharel!
Comments Off on Veckans änglaviskningar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️