Blog

Veckan som kommer : 15 maj – 21 maj

Merkurius gör en vändning måndag 15 maj – tisdag 16 maj. Vilket innebär en form av ketchupeffekt i alla händelser. Dock finns en liten skugga av retrograden kvar där vi har en mörkermåne.

Denna mörkermåne står inför en omskakad nymåne som har inträde i Oxens tecken. Detta inblandar resurser och olika värderingar. Ett råd är att avvakta beslut , håll dig lugn och fatta inga impulsiva situationer. Universum kommer leda dig i rätt riktning.

Onsdag 17 maj utmanar Jupiter och Pluta varandra och i och med det så kan du förvänta dig avslöjande och saker kommer visa sig , dolda hemligheter kommer upp till ytan.

Fredag 19 maj- söndag 21 maj kommer du känna att du befinner dig i en kärleksbubbla och detta beror på att Mars i Lejonet står i balans med Pluto. Vilket kan upplevas i form av frustration och ilska. Håll dig lugn , räkna till tio innan du säger något eller gör något i denna frustration. Försök att röra på dig , en promenad eller nån form av träning för att skapa balans i energierna.

Låt ilskan komma ut , släpp loss frustrationen men gör det för dig själv så att det inte drabbar någon annan.


 

Comments Off on Veckan som kommer : 15 maj – 21 maj

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️