Blog

Veckan 22 maj tom 28 maj varvas

Med Harmoni och Kärlek.

Eftersom Solen i början på denna vecka befinner sig i Tvillingarnas tecken kan du räkna med att energierna blir roliga och mer sociala.

Men även skänka dig själv en tanke av visdom , din sanna och egna visdom. Tänk ; vad är sanning för dig?

Med eftertanke på förra veckans obalans, ta denna vecka som en vecka perfekt för att hämta andan. Månen kommer i mitten på veckan vara i Kräftan därför kommer du känna mer i ditt hjärta. Bli inte orolig om du känner av mer känslor och att du blir mer lättrörd.

Relationsmässigt så kommer du bli utmanad , tänk positivt för detta hjälper dig korrekt själsligt.

Mot fredag så är det en maskulin kraft som kommer skapa ett driv och leda dig på rätt väg med hjälp av karma.

Lördag – söndag kommer din målmedvetenhet fram och vad du vill göra i fortsättningen av ditt liv. Jupiter har nått Månen i Kräftan och Solen får en direkt utmaning av Saturnus och detta sätter fart och initiativ på att du bör ta ansvar och ser verkligheten som den faktiskt är.

Och med detta så välkomnar vi Pingst ❤️.

Comments Off on Veckan 22 maj tom 28 maj varvas

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️