Blog

Vecka 12 astrologiska tips

Vecka 12 påbörjas faktiskt redan under denna helg. Söndag 19 mars över till måndag 20 mars runt 00.00 , startar denna vecka i karmans tecken.

Passa på att planera in en time-out tid just denna vecka. Precis innan vårdagsjämningen samma tidpunkt som Solen går in värdurens tecken så möter Solen ( representerar den du är bortom rädslor och annat som hämmar dig) upp med planeten Pluto ( tidigare liv). Denna kombination kan skapa och dra fram rädslor som du försökt förtränga men som du ändå vill bli helad.

Tisdag 21 mars där möter nymånen kärleks gudinnan Venus vid den norra månnoden ( vägen till där du är ). Detta innebär likt Inanna som är i underjorden så föds du på nytt.

In i ny tidsålder under Plutos inflytande, i månskärans djupa skira ljus och på väg in i Vattumannens tecken. Detta sker under torsdag 23 mars.

Nyfödslen fortsätter genom hela slutet på veckan.  Den som är xtra aktiv och stark just nu är Lilith. Men Mars kliver samtidigt in under Kräftans moderliga energier och nu utmanas ditt hjärt chackra. Detta under helgen 25 – 26 mars.

Du är dock inte ensam i detta utan du har dina kvinnliga förfäder som sluter upp gemensamt bakom dig.

Comments Off on Vecka 12 astrologiska tips

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️