Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Vattumannen 2021!

Vattumannen

När det bara är två veckor kvar på 2020 går Saturnus in i ditt tecken och han stannar där i två år. Detta är lika viktigt som ovanligt – senast ha befann sig där var under tidigt 1990-tal. Oavsett hur gammal du är eller vad du gör i livet, så är Saturnus närvaro i ditt tecken av stor betydelse. Det är då milstolparna uppstår, du betraktar din livsresa hittills och funderar över hur långt du har kvar att gå.

Saturnus tenderar att förtäta såväl dig som din livsstil – alla de där överflödiga sakerna du egentligen inte behöver kastas bort och det som bevaras utgör grundkärnan för din framtid. Ungefär som att gå till gymmet: du tappar kilon, men får förnyad styrka och uthållighet. Det är inte så trist som det kan låta, för Saturnus är en av dina styrande planeter och att ha en av dem i ditt eget tecken resulterar alltid i att du hamnar i fas med dig själv. Du gör det du är ämnad för, istället för att bara följa med strömmen. Det har ändå aldrig varit Vattumannens grej. Du är känd för att gå din egen väg och den självständigheten kommer från din andra styrande planet, Uranus.

I år kan detta ge upphov till lite svårigheter, för de här två potenta planeterna befinner sig i en knepig vinkel gentemot varandra och deras konflikt varar året ut. Detta gäller alltså även dig – mestadels en konflikt med dig själv. Å enda sidan har du Saturnus rättvisa och logiska tankesätt, ständigt med konsekvenserna av ditt handlande och allas väl i åtanke. Å andra sidan har du Uranus radikala och okonventionella sida, tron på att total och plötslig förändring är enda sättet att utvecklas och att dina idéer måste få gehör, oavsett vad alla andra tycker. Den här konflikten kan inte lösas på några minuter och den slutgiltiga uppgörelsen mellan Saturnus och Uranus inträffar inte förrän under de sista veckorna i december. Men när du väl kommer fram till ett svar kan du vara säker på att det är det rätta, noga genomtänkt och väl underbyggt. Saturnus ser till att oavsett vilken väg du tar, så kommer du vara stark nog för att klara av dess prövningar och Uranus borgar för att den är tillräckligt annorlunda jämfört med allt du gjort förut, så du verkligen sticker ut från mängden.

I privatlivet däremot kommer allt flyta på fint, nästan helt utan bekymmer. Venus och Mars befinner sig tillsammans i relationssektorn på din horoskopkarta och årets förmörkelser sätter fokus på de områden som handlar om drömmar och förhoppningar inför framtiden. Oavsett om du är singel, precis har träffat någon eller har ett långvarigt förhållande, så är det nu allt utvecklas till nästa nivå. Oavsett relationsstatus och vad du vill få ut av den så är sannolikheten hög att det blir som du vill. Bättre än så kan det knappast bli.

Yrkesmässigt kan det här bli ett av dina bästa år någonsin. Jupiter befinner sig i ditt tecken för att hjälpa till med nya projekt och ger dig nästan obegränsad energi. Det finns tydliga indikationer på framgång i slutet av året som gör allt hårt arbete mödan värd. De ekonomiska höjdpunkterna inträffar i maj och juni medan augusti kan bli lite svagare.

Comments Off on Vattumannen 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️