Blog

Vårt förflutna

Vi bär alla ned oss ett förflutet både med goda saker och det som är åt det onda hållet. Även om vi försökt hantera saker rätt så kan det bli fel och även om det är orättvist så måste vi själva ta ansvar för våra handlingar och vi måste ta konsekvenserna av det som hänt.

Ibland fastnar vi i det förflutna och håller kvar gamla minnen med näbbar och klor. Men allt som händer har faktiskt någon mening   det kanske inte går att se just nu men det som sker kan var olika tecken på hur vi skall fortsätta våra liv.

Du kan inte stanna kvar på en plats under flera år där du inte lever utan du har fastnat. Detta kan bero på rädsla att ta steget ut att börja ditt liv på nytt.

Har du haft en relation där det inte fungerat och framförallt har barn ihopa så är det xtra lätt att fastna och hela tiden tänka på att bli familj igen. Även om barnen är vuxna så är det svårt att släppa taget.

Har du barn precis som jag själv har så vet jag hur fruktansvärt tungt och ledsamt det är när barnet är vuxet. Den ångest man känner när sitt barn flyttar ut är jätte jobbigt. Men där måste vi släppa taget , det är rätt väg för våra barn att gå, lägg inte dåligt samvete på ditt barn och försök ha is i magen och hantera deras flytt som något helt normalt. Lägg undan dina egna känslor, det är jättesvårt men vi måste släppa taget.

Detsamma gäller då relationer som inte fungerat , du kan inte sluta leva. Du kommer finna en ny kärlek , ett nytt hopp, nya vänner om du tar klivet ut. Börja om på nytt och lev.

Bry dig inte om vad ditt ex gör, hen har ju gått vidare, förlora inte dig själv. Även om framtiden visar att ni skall bli tillsammans igen så vänta inte bara. Låt inte ditt liv försvinna i ensamhet. Du är värd så mycket bättre,  du är värd all lycka och kärlek i världen. Ta steget…

Jag vet att det är jättesvårt men att leva i gamla minnen gör det svårt för dig att bli lycklig. Du kommer alltid vara ditt barns mamma eller pappa men släpp ditt barns vingar och låt de finna sin plats här i vår värld.

Comments Off on Vårt förflutna

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️