Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Världens olika årstider!

Alla olika delar av världen har olika årstid och detta beror jordaxelns brytning. Ligger du för nära ekvatorn så finns det regn och torrperioder , medans i polartrakterna finns det ljusa eller mörka årstider. Anledningen till att mörkret är som störst på vissa platser beror på att på dessa platser visar sig inte solen överhuvudtaget.

Och sedan finns där allt därimellan , och dessutom en markant skillnad olika kust och inlandsklimat.

Övning ;

Zooma ut från mobil och andra enheter och fundera på vad din plats på planeten är och vart du skulle vilja befinna dig just nu?

Vilken årstid känner du dig mest synkad med? Och varför?

En annan övning ;

Är att för att komma i sync med årstiderna genom ta med dig en bit av naturen in. Nu menar jag inte att du skall ta in en stor dekoration utan det räcker med en liten vas med tex ogräsblommor som du funnit ute.

Sen har alla årstider olika dofter , reflektera och skriv ner de dofter du påminns om?

Comments Off on Världens olika årstider!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️