Blog

Var ödmjuk inför alla runt dig!

Även om du befinner dig in en trasig värld just nu så glöm inte att vara ödmjuk. Ilska , sorg och upprördhet kan lätt gå ut över de som finns runt omkring dig. Ge alla en chans att lära känna dig.

Det är så många därute som är ensamma alldeles i onödan.

Jag skall berätta om min granne , jag har bott I samma område sedan 1996 och på samma adress , och på min gård bor denna kvinna. Vi har alltid bara gått förbi varandra och inte ens hälsat.

Jag har tyckt att hon verkar vara en bitter surkärring , jag har undvikit henne under alla dessa år.

Men så en morgon för ca 1 år sedan så möter jag henne med hennes hund, våra hundar hälsar på varandra och vi säger knappt godmorgon till varandra. Efter en månad så har vi börjat prata om annat än väder och vind. Och jag upptäcker att denna kvinna är som mig , hon har humor, är rak och ärlig, vi skrattar ihopa och det bästa av allt jag kan räkna med henne om nåt händer.

Det lustiga är att hon kände likadant mot mig under alla dessa år. Vi tyckte lika illa om varandra. Men nu träffas vi nästan varje dag , vi har vin kvällar och middagar ihopa och vi har förbannat kul med varandra.

Hon är guld värd och jag är så otroligt glad och tacksam över att vi fick rätsida på vår relation.

Ta inte andra för givet utan ge andra en chans , risken är stor att du missar guldkorn som kan bli din bästa vän…

Comments Off on Var ödmjuk inför alla runt dig!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️